Sprøytestøping av plast

Plaststøping, og spesielt sprøytestøping, er en produksjonsmetode som er velegnet for å fremstille tekniske plastdeler.

Stor spennvidde

De sprøytestøpte produktene hos Pla-Mek har stor spennvidde, både i størrelse, form og materialer. Felles for dem alle er at formverktøy, råstoff og produksjonsmetode er tilpasset hvert enkelt produkt.

Utvid dine muligheter

– Hvordan kan plaststøping gi deg nye produksjonsmuligheter?

Hos Pla-Mek står sprøytestøpemaskinen i sentrum og kombineres med flerkomponent støp, roboter og emballasje i en komplett produksjonslinje. Vi kan også robotisere montering av flere deler som gir besparelsehos deg som kunde. Pla-Mek leter hele tiden etter løsninger som gir merverdi i produktet. Både hos oss og hvordan vi kan tilrettelegge for at produksjonen hos deg som kunde, blir mer effektiv og lønnsom. Målet er å gi deg som kunde produktet du ønsker, og gjerne litt mer enn du selv tenkte på.

Fordeler med sprøytestøping av plast

Teknologien gir store muligheter for å skape designmessig særegne produkter og produkter med avansert funksjonalitet.

Du kan velge blant et stort antall farger og råstoff som gjør at produktet kan lages akkurat slik du ønsker. Mykt, hardt eller med en styrke som i mange tilfeller kan erstatte metall. Mulighetene er nærmest ubegrensede.

Riktig bruk av teknologien kan også gi deg smartere produkter med bedre lønnsomhet. Med vår kompetanse innen sprøytestøping vil vi bidra til å synliggjøre mulighetene for kundens produkter. Ofte kan vi komme opp med løsninger som kundene ikke har tenkt på selv.

Dekker dine behov innen plaststøping

Pla-Mek er ikke bare en produsent av enkeltkomponenter i plast, men en leverandør av en total løsning for dine plastprodukter. Vi er aller best når vi får jobbe tett med deg som kunde i et samarbeid basert på åpenhet og tillit. Som underleverandør til flere store norske produksjonsbedrifter er vi vant til å jobbe med kunder som setter høye krav til oss som underleverandør. Vi vil gjerne fortelle hva vi kan gjøre for deg og din bedrift.

Er det noe du lurer på?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan gjøre dine plastprodukter enda bedre.

Bjarne Olav Velle

Salgssjef

+47 984 83 000

Kai Roger Bjørdal

Daglig leder

+47 926 67 286

Suveren på logistikk

Pla-Mek er lidenskapelig opptatt av god logistikk, både i vår egen fabrikk, men også hvordan vi kan tilrettelegge for at produkter produsert hos oss går mest mulig sømløst inn i produksjonen hos våre kunder. Som produsent til sterke merkevarer som Ekornes, Fjellpulken, Brunstad, og Vartdal Plast, er vi ekstremt opptatt av høy leveringspresisjon og lager tilpassede logistikkløsninger som er skreddersydd dine ønsker og behov.