PLASTPRODUKSJON PREGET AV PRESISJON OG NØYAKTIGHET

Pla-Mek sin produksjon av sprøytestøpte plastprodukter preges av presisjon og nøyaktighet i alle ledd, fra konstruksjon og støpeform til produksjon og levering.

Avansert og robotisert produksjon av plastprodukter

Pla-Mek har investert tungt i nye maskiner og roboter de siste årene.

Bedriften har fokusert sterkt på automatisering og robotisering for å kunne tilby lønnsom produksjon av sprøytestøpte plastdeler i Norge. Flere av Pla-Mek sine kunder har flyttet hjem produksjon fra Kina og andre lavkostland med bakgrunn i kvalitet og konkurransedyktige priser.

MEST MODERNE INNEN SPRØYTESTØPING AV PLAST

Pla-Mek sin fabrikk i industribygda Sykkylven er en av landets mest moderne innenfor sprøytestøping av plast. Fabrikken har et stort antall moderne sprøytestøpemaskiner og utstrakt bruk av roboter. Det sikrer en optimal og kostnadseffektiv produksjon som preges av høy presisjon.

Har vi løsninger du ikke har tenkt på?

Pla-Mek jakter hele tiden smarte måter å produsere på. Det kan være bruk av flerkomponent støpeteknologi eller større grad av ferdigstillelse og montering i vår fabrikk. Begge er gode eksempler på hvordan vi kan skape en mer kostnadseffektiv produksjon for deg som kunde. Vi har lang erfaring med å vurdere hvordan både nye og eksisterende produkter kan produseres på en smartere og mer kostnadseffektiv måte. Prøv oss!

Flerkomponent gir unike muligheter

Pla-Mek har flere maskiner for både 2-komponent støp og 3-komponent støp. Det vil si at vi kan støpe plastdetaljer med ulike materialer, med ulike funksjoner og med ulike farger, i en og samme prosess. I mange tilfeller blir produktene montert sammen i maskinen gjennom støpeprosessen. For deg som kunde gir det en prisgunstig produksjonsmetode, og i en del tilfeller også sparte kostnader ved at man slipper manuell montering av produktet i etterkant.

Noen referanser:

Gir merverdi

Det er viktig for oss at plastproduktet gir merverdi i sluttproduktet.

Vi søker hele tiden optimalisering av produkter og produksjon for å tilføre sluttproduktet merverdi, enten i form av funksjonalitet eller en mer prisgunstig måte å produsere på. Det preger hele vårt tankesett. Jo tidligere vi kommer inn i en prosess, jo bedre nytte kan du som produktutvikler eller produsent ha av vår kunnskap.

Er det noe du lurer på?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan gjøre dine plastprodukter enda bedre.

Bjarne Olav Velle

Salgssjef

+47 984 83 000

Kai Roger Bjørdal

Daglig leder

+47 926 67 286

Suveren på logistikk

Pla-Mek er lidenskapelig opptatt av god logistikk, både i vår egen fabrikk, men også hvordan vi kan tilrettelegge for at produkter produsert hos oss går mest mulig sømløst inn i produksjonen hos våre kunder. Som produsent til sterke merkevarer som Ekornes, Fjellpulken, Brunstad, og Vartdal Plast, er vi ekstremt opptatt av høy leveringspresisjon og lager tilpassede logistikkløsninger som er skreddersydd dine ønsker og behov.