Støpeformer som gir deg smartere produkter

Riktig designede støpeformer i riktig kvalitet kan gi deg smartere produksjonsprosess og smartere produkter. Vi forteller deg gjerne mer.

Flerkomponent støp gir flere muligheter

En av norges største maskinparker med flerkomponent støpemaskiner kan gi dine produkter nye muligheter.

Pla-Mek har en moderne maskinpark med flere flerkomponentmaskiner, for både 2-komponent støp og 3-komponent støp. Det vil si at vi kan støpe plastdetaljer med ulike materialer, med ulike funksjoner og med ulike farger, i en og samme prosess. I mange tilfeller blir produktene montert sammen i maskinen gjennom støpeprosessen. For deg som kunde gir det en prisgunstig produksjonsmetode, og i en del tilfeller også sparte kostnader ved at man slipper manuell montering av produktet i etterkant.

Støpeformer ved støping av plast

Vi er opptatt av at støpeformene har en kvalitet som sikrer en god, effektiv og lønnsom produksjon for kundene.

Støpeformene tilpasses det enkelte produktet som skal produseres. Vi har en egen verktøyavdeling som fremstiller støpeformer. I tillegg har vi et tett samarbeid med verktøybyggere i Norge, Europa og Asia.

Vi er opptatt av å lage den optimale støpeformen som sikrer den beste og mest effektive produksjonen for deg som kunde.

Noen referanser:

Optimalisert for din produksjon

Vi tilpasser vår produksjon og vårt valg av emballasje for å sikre en skånsom integrering i dine allerede eksisterende produksjonslinjer.

Vi er lidenskapelig opptatt av å skape god logistikk og gode løsninger som gir deg som produsent en enda mer effektiv og lønnsom produksjon. Vi er vant til å jobbe med kunder som stiller høye krav til oss som underleverandør.

Gir merverdi

Det er viktig for oss at plastproduktet gir merverdi i sluttproduktet.

Vi søker hele tiden optimalisering av produkter og produksjon for å tilføre sluttproduktet merverdi, enten i form av funksjonalitet eller en mer prisgunstig måte å produsere på. Det preger hele vårt tankesett. Jo tidligere vi kommer inn i en prosess, jo bedre nytte kan du som produktutvikler eller produsent ha av vår kunnskap.

Er det noe du lurer på?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan gjøre dine plastprodukter enda bedre.

Bjarne Olav Velle

Salgssjef

+47 984 83 000

Kai Roger Bjørdal

Daglig leder

+47 926 67 286

Suveren på logistikk

Pla-Mek er lidenskapelig opptatt av god logistikk, både i vår egen fabrikk, men også hvordan vi kan tilrettelegge for at produkter produsert hos oss går mest mulig sømløst inn i produksjonen hos våre kunder. Som produsent til sterke merkevarer som Ekornes, Fjellpulken, Brunstad, og Vartdal Plast, er vi ekstremt opptatt av høy leveringspresisjon og lager tilpassede logistikkløsninger som er skreddersydd dine ønsker og behov.