SPRØYTESTØPING AV PLAST

– Automatisert plastproduksjon

Pla-Mek har en allsidig maskinpark for sprøytestøping av plast. Sammen med deg som kunde finner vi frem til teknisk gode og lønnsomme løsninger.

Pla-Mek ble etablert i 1992 og har siden starten hatt en spennende utvikling. I dag er bedriften en av landets ledende sprøytestøpere, og bedriften har fortsatt ambisjoner for vekst og utvikling.

Bedriften er lidenskapelig opptatt av å finne den helhetlige og gode løsningen for å produsere ditt plastprodukt. Vi ønsker derfor å være med tidlig i utviklings- og konstruksjonsfasen av et produkt. Der vil vi spille inn våre momenter for å bidra til å redusere oppstartskostnadene og bidra til å skape en optimal produksjonsløsning for produktet. Det er viktig at vi ser på disse momentene samtidig for å gi deg som kunde den merverdien vi ønsker.

Vi ønsker altså ikke bare å være en produsent av en plastkomponent, men en leverandør av en total løsning for dine plastprodukter.

Vi vil gi deg merverdi!

Vi i Pla-Mek legger vekt på å være kreative og finne de gode løsningene som gir merverdi i ditt plastprodukt. Det er en kompetanse våre kunder setter stor pris på. Derfor har vi et godt og tett samarbeid med mange av våre kunder preget av åpenhet og tillit der vi diskuterer løsningene. Den arbeidsformen har lært oss å se behovet til kunden og hvordan vårt produkt inngår i kundens produkt. Det krever god forståelse og godt samarbeid.

Vi vil gjerne fortelle deg hvordan vi kan skape merverdi i ditt produkt.

MEST MODERNE INNEN SPRØYTESTØPING AV PLAST

Pla-Mek sin fabrikk i industribygda Sykkylven er en av landets mest moderne innenfor sprøytestøping av plast. Fabrikken har et stort antall moderne sprøytestøpemaskiner og utstrakt bruk av roboter. Det sikrer en optimal og kostnadseffektiv produksjon som preges av høy presisjon.

Er det noe du lurer på?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan gjøre dine plastprodukter enda bedre.

Sonja Anita Øye

Markeds- og salgskoordinator

+47 47 64 65 40

Kai Roger Bjørdal

Daglig leder/Salg

+47 926 67 286

Suveren på logistikk

Pla-Mek er lidenskapelig opptatt av god logistikk, både i vår egen fabrikk, men også hvordan vi kan tilrettelegge for at produkter produsert hos oss går mest mulig sømløst inn i produksjonen hos våre kunder. Som produsent til sterke merkevarer som Ekornes, Fjellpulken, Brunstad, og Vartdal Plast, er vi ekstremt opptatt av høy leveringspresisjon og lager tilpassede logistikkløsninger som er skreddersydd dine ønsker og behov.